cuma günü mesajları

 cuma günü mesajları

cuma günü mesajları
ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar


Öyle bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı CumaIar.




Ne ev sahibiyim bu alemde, nede kiracı... Sadece bir ömür misafirim! Gerçek sevgi ve sevenlerimizle birlikte olması dileğiyle. Hayırlı, nurlu cumalar.


Ey Cuma!🌸🌸🌸 Öyle bir gelişle gel ki; Kapkara kalplere nur, Hırstan kör olmuş gözlere fer, Mühürlenmiş kulaklara çığlık, Basiretsiz akıllara idrak, Kilitlenmiş vicdanlara, Anahtar ol... CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN..


Allah’ım, ‘kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.


Allah'ım #Cuma Günü Hürmetine, Benim dualarımı , Bana dua edenlerin duasını , Benden dua bekleyenlerin duasını Ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. -Hayırlı Cumalar..


Yapmam gerekenler vardı..!!! Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı. Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum. Ne de çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın. Cumamız mübarek olsun inşallah..


De ki: "İçinizdekileri gizleseniz de açığa vursanız da Allah onu bilir; göklerde olanları da yerde olanları da bilir. Allah her şeye kādirdir." Âl-i İmrân Sûresi, 29 Hayırlı Cumalar..


Allahım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


Bugün bir tren kalkar yüreğimden gökyüzüne. Bugün bir damla yaş düşer seccademe ve bugün dualarımın birinde adın geçer. Elbette yüreğimdeki duama ortak ettim seni, Sende duanda eksik etme beni. Hayırlı Cumalar.


Bugün Hiç Salavat Getirdin mi? Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Hayırlı Nurlu Cumalar..


Cuma namazı saflarda BİR olan bedenler misali, gönüllerin de Efendimiz(sav)'in Sancağı altında bir olması dileklerimle. Hayırlı Cumalar.


Mekke ufuklarında Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin selamı şefaati üzerinize olsun. Amin. Hayırlı Cumalar


Gülün güzeli baharin basinda ÇiÇek verendir.Dostun güzeli, vefasi uzun sürendir.Insanin özeli, umulmadik anda selam gönderendir"ALLAHIN SELAMI ve RAHMETI BEREKETI ÜZERINIZE OLSUN.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.


Mekke ufuklarında Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin selamı şefaati üzerinize olsun. Amin. Hayırlı Cumalar


Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah"a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yürüğimde ve duamdasınız.Cumanız mübarek olsun


Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.


Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...


"Onda öyle bir saat var ki Müslüman bir kul o saate denk getirerek namaz kılıp Allah-u Teâlâ’dan bir şey isterse, Allah ona isteğini mutlaka verir" Hz. Muhammed (s.a.v) hayırlı cumalar


Yaa İlâhi.! Rahmet olan Mübarek Ramazan Ayı Hürmetine, Ümmedi Muhammedi bağışla, zulüm altında olan mazlum Ümmete merhamet, mağfiret ve kurtuluş lûtfet. Ey Güzel Rabbim,oruçlarımızı hakkıyla tutmamız için yardımcımız ol, Senin rızan için tutacağımız oruçları günahlarımızın bağışlanmasına vesile olsun Mevlam. Âmin . .Âmin. . Âmin. . CUMA’mız Mübarek Olsun


Ey #Gönül Tenha bir yerde dilediğin kadar Rab'bine ağla ; -Ama sakın ola, tenha bir yerde ağlayan birine sebep olma.hayırlı cumalar


Namazı bitirdiğinizde yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfunu arayın. Allah’ın sözlerini sık sık hatırlayın ki umduğunuza kavuşasınız. Cumamız Kur'anın aydınlığına yürüyüşümüze şahit olsun inşaallah. hayırlı cumalar.


Allahım senden faydalı bir ilim temiz bir rızık mahbul bir amel dilerim.Hayırlı Cumalar


ALLAH'tan başka yardımcısı bulunmayan çaresiz birine zulmedene ALLAH, şiddetle azap eder.Cumanız Mübarek Olsun




İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle.


Ey Rabbimiz! Bize dünyada, ve ahirette iyi hal ver ve bizi o ateş azabından koru.hayırlı cumalar


Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM. Ellerimizi boş çevirme inşallah. hayırlı cumalar


Son nefesimizde inşallah La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah demeyi mevlam bizlere nasip eder inşallah hayırlı cumalar


Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, âline, ashabına ve ihvânına, Senin razı olacağın şekilde ve onun hakkını eda edecek bir surette salât ve selâm et, bize ve dinimize selâmet ver. Âmin, ey Rabbü’l-Âlemîn.hayırlı cumalar




Ey Rabbü’l-Âlemîn. İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle. hayırı cumalar


Bir duaya yaslıyorum kalbimi Allah'ım sen bilirsin kaderimi nereden yazılmamışsa oradan çek kurtar yanlışa uzanan ellerimi. hayırlı cumalar


Dost gül gibidir, yusuf'a benzer. Kokusunu almaya bir yakup ister. Dostlugu Allah korur, kurda yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez. gönlümüze taht kurmus güzel dostlara selam olsun. Cumamiz mübarek olsun


İnsan dini kadar insandır, dünya yalandır, önemli olan tek gerçek şey imandır,Cumanız Mübarek Olsun


Yalvarışımız rahmetine güvenimizden, Biliyoruz ki herşey SEN'in kudretinden, İçimizdeki kırık kalp Allah derken, Rahmetini esirgeme üzerimizden. HAYIRLI CUMALAR..






Kalbimize dokunan, Ekmeğimizi paylaşan, Hayatımıza anlam katan, Hüznümüze ortak olan, Umudumuzu kırmayan, "İyi Ki Var" dediğimiz, Tüm güzel dostlara SELAM olsun..


hayırlı bir gün hayırlı bir cuma olsun inş.Dualarımız kabul olsun


Bir duaya yaslıyorum kalbimi Allah'ım sen bilirsin kaderimi nereden yazılmamışsa oradan çek kurtar yanlışa uzanan ellerimi. hayırlı cumalar


"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et! (İbrahim Sursi:40. Ayet.) Hayırlı Cumalar.


Ömrümüzü, günlerimizi ve bu cumamızı mübarek kıl Allah'ım bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle Ya RABBİM.


Sevgi söze dolarsa DUA olur, DUA ALLAH'a ulaşırsa NUR olur, Aynı yolda birleşen DUA'larımızın NUR'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile CUMA'mız Mübarek Olsun.


Güzel RABBİM hayırlı olan tüm dua'larımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah.. Hayırlı Cuma'lar


Ey güzel Allah'ım; Ben elimden geleni yaptım. Elimden gelmeyenler içinse ellerimi sana açtım. Cümlemize yardım eyle. Amin.hayırlı cumalar


Rabbim bize göndereceğin her hayra muhtacız.Hayırlı cumalar


Güneşin kırmızısıyla aydınlanan, ateşiyle süzülen, herkese nasip olmasını dilediğimiz mutluluk denen o en güzel duygu, sizinle de olsun. Hayırlı cumalar


Önce yollar uzanır hakka yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek oIsun.


Yine takvim yaprakları Cuma’yı gösteriyor. Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.


Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.


Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.


Ey iman edenler! Allah’a itaat edin, Peygamber’e itaat edin. Amellerinizi boşa çıkarmayın.'' (Muhammed Suresi, 33. Ayet.)


Rabbim nefsimize CELALİYLE, kalbimize CEMALİYLE, hayatımıza HİKMETİYLE, hatalarımıza RAHMETİYLE, mahşerde MUHAMMED'İYLE yardım etsin İnşallah. Hayırlı Cumalar.


Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…


Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!


Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma gecemiz mübarek olsun.


Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.


Alimin birine, hayırlı CUMA’lar demişler. O da, CUMA zaten hayırlıdır demiş. CUMAN mübarek olsun demişler. CUMA zaten mübarek bir gündür demiş. Ne diyelim sen söyle demişler. “CUMA’nın hayrı ve bereketi üzerinize olsun “ deyin demiş. O zaman CUMA’nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun. Selam ve DUA ile ... Hayırlı CUMA’lar.


Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar karşılarında gene sabır bulacaklardır hayırlı cumalar


Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme


Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.


Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.




“Allahım! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. BizlereMerhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.”


Biz aciziz, SEN Aziz'sin, Biz çaresiziz, çare SEN'sin, SEN'in herşeye gücün yeter, Ne olur, kudretini göster YA RABBi ! Hayırlı Cumalar.


Görmezler mi ki, Allah rızkı dilediğine bol veriyor, Dilediğininkini de kısıyor. Kuşkusuz bunda iman eden kimseler için ibretler vardır. | Rûm Suresi-37 | Cumanız mübarek olsun


Cumanız selam ve dua ile dolsun.İmanına sadık, ümidini yitirmeyen ve rabbimizin beratına ulaşan kullardan olmak dileğiyle


.Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Hastalara şifa, dertlilere derman eyle.Sevgi ne günle ne de zamanla sınırlıdır. Eller göğe dua için açıldığında akıla ilk gelen dostlardır.


.Unuttum! Dünya bi gölgelikti oysa, Yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini ve sadece yolcu olduğumu unuttum. Yapmam gerekenler vardı. Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı. Cumamız mübarek olsun inşallah.


Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma'ya


Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.


Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun


Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.


Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Gönlünüz iman mekânınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…


Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum. Ne de çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın.hayırlı cumalar


Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar


Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.


Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.


"“Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun


-Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.


-MakbuI, dua ve tövbeIerimizi kabuI, sağIığımızı daim, kazancımızı bereketIi, kaIpIerimizi ve evIerimizi huzurIa doIdursun İnşaIIah. HayırIı CumaIar…


Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.


DOSTSUZ DÜNYA OLMAZ İMİŞ,DOST DUASIZ KALMAZ İMİŞ.DOSTUN DUASINI ALANIN SIRTI YERE GELMEZ İMİŞ.DUANIZDA BULUNABİLMEK ÜMİDİYLE HAYIRLI CUMALAR


İnsanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mübarek olsun.


Ne yaprağınız kurusun ne güIünüz soIsun her tuttuğunuz aItın oIsun avuçIarınız semada dudakIarınız duada oIsun her an ve her günki duaIarınız kabuI oIsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!


ALLAH'IM...Sen seni anlatan dilleri...Seni anlatan halleri...Ugrunda gecen günleri...Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri...; ihsan eyle...ilahi iman verdin ; daim eyle...ihsan verdin ; kaim eyle... Bu mesaji okuyan kulunu "Cennetinle, cemalinle müserref eyle" (Amin)


Ey rabbim! İstemeden verdikIerine bakınca istedikIerimizi vereceğine inanarak; duasını bekIediğimizi hayırIara uIaştırmamanı diIiyorum. HayırIı cumaIar!


Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Cumalar.


Ya Rabbi günahlarımızı rahmet bulutlarından ört aýıplarımızın üzerin de merhamet ve şeffkat bulutlarını gönder! tüm müminleri bagışla.Hayırlı cumalar


Gönlümüzden Geçen İyi Dileklerimizin, Hayırlısıyla Gerçeğe Dönüşmesi DUA'sıyla, Cumamız Mübarek Olsun


Allahın Rahmetinden ümit kesmeyin.Hayırlı Cumalar


Günü Güzelleştiren; Sevinçler ♡ Mutluluklar, Özlemler ve Düşlerdir ♡ Yeni Bir Güne ve Yeni bir Sabaha ♡ Tüm Güzellikleri Katarak Başlamanız Dileğiyle G ü n a y d ı n 🌿🌼🌿 Hayırlı Cumalar


Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.”Hayırlı Cumalar


Yukarıya çıkıp dünyaya oradan bakarsan, dünya küçülür ve sen tamamını görürsün Daha fazla yükseldiğinde ise dünya artık görünmez olur. Dünya ve dünya hayatı “yokolacak”tır. Hayırlı Cumalar.


Rabbim ne olur bize rahmet, şefkat ve merhamet eyle; tasa, gam ve kederden çıkış yolları nasip et. Hayırlı Cumalar.


Rabbim! Sen kimsesizlerin kimsesi, yetimlerin sahibi, sen yolda kalmışın yoldaşısın. Allah’ım sen bize de yoldaş ol. Bizi kötülüklere karşı koru, evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştır. Amin. Cumanız mübarek olsun.


MeIekIer daima duacınız oIsun. Yüreğiniz ferah, iIhamınız boI oIsun. SevgiIi peygamberimiz, şefaatçimiz oIsun. Cumamız mübarek olsun.
-Ey insanlar! gaflet uykusundan uyanın!bekliyor bizi bu dehşeti günler… tevbe edin kardeşler… Allah belki affeder. Hayırlı cumalar.




Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.


Hz.Mevlana der ki Dostlarını daima vefa ile hatırla..Aarayan sen ol,bulan sen;Tanıyan sen ol,kucaklayan sen;Kula vefası olmayanın Hakka vefası olmaz.Hayırlı cumalar..


Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür.Hayırlı cumalar




Her saniye azalan bir ömrün aksine ,Her nefeste artan bir imana sahip olmak ve Allahın affına erişebilmek duasıyla
Herkesin, tüm kardeşlerimin Cuması mübarek olsun. Allah herkese şifa versin, en güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah. Hayırlı cumalar…
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.
Bir duɑ gönderiyorum hepinize sɑğlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yɑnınızdɑ dünyɑnız bɑrış dolu olsun. Allɑh”ın selɑmı üzerinize olsun. Hɑyırlı cumɑlɑr dilerim.
Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.
(Ümmetime iletmek üzere kırk hadis ezberleyene şefaat ederim.)Cumanız mübarek olsun




Daha iyi olmaya çalışmayan iyi olarak ta kalamaz.cumanız mübarek olsun




Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.Cumanız Mübarek olsun




Iman, iki yarımdan meydana gelen bir bütündür. Onlarda sabır ve şükürdür.Cumanız Mübarek Olsun








50. “Ve nefsin ve ma sevvaha , feelhemeha fucureha ve takvaha”(91 ŞEMS-7,8)
“Nefse ve onu düzenleyene ,sonra da ona hem kötülüğü hem de korunmayı ilham edene.”cumanız müberek olsun




Hiçbiriniz kendisi için istediğini, mü’min kardeşi için istemedikçe gerçek iman etmiş olamaz.Hayırlı Cumalar




hüzün ağır gelir yüreğe ama en güzel duayı ettirir sahibine Cumanız Mübarek olsun




“Onlar, inananlar ve kalpleri Allah’ı anmakla huzura kavuşanlardır. Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur


Allah'ım Cuma Günü Hürmetine, Benim dualarımı , Bana dua edenlerin duasını , Benden dua bekleyenlerin duasını Ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. -Hayırlı Cumalar.
Cenâb-ı Hak, gözlerimizi ve gönüllerimizi Nûr-i Muhammedî ile nurlandırsın! O Peygamberler Sultânı’na ümmet olma şerefinin şükrünü lâyıkıyla îfâ edebilmeyi cümlemize nasîb eylesin.
Saniyeler Sonra Ne Olacağını Bilmeden Yıllar Sonranın Hayalini Kuruyoruz..
Allah'ım senden bildiğim bilmediğim tüm iyilikleri istiyorum. Bildiğim ve bilmediğim tüm kötülüklerden sana sığınıyorum. Bizi bağışla, bize merhamet et, sen kerimsin, her şeyin en iyisini bilensin... Amin. Hayırlı Cumalar.
İslamiye Güneş Gibidir Üflemekle Sönmez
Gündüz Gibidir Göz Yummakla Gece Olmaz
Gözünü Kapayan Sadece Kendine Gece Yapar
Hayırlı Cumalar




Allahım Bizi Yoklukla, Sıkıntıyla, Hastalıklarla, Sevdiklerimizle İmtihan Etme Hayırlı Cumalar




Dünyanın yüz bahçesi, fani olmak haysiyetiyle ahiretın baki olan bir ağacına mukabil olamaz.Hayırlı Cumalar




Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir. (Mevlana) Hayırlı Cumalar




İslam dininin en büyük düşmanı cehalettir.İlimsiz din olmaz, onun için ilim öğrenmek çok büyük ibadettir,Hayırlı Cumalar




Hz. Ali (r.a):
-Allah, bu kadar insanı nasıl hesaba çeker? diye sorulduğunda:
-Nasıl rızıklandırıyorsa öyle, cevabını vermiştir.Hayırlı Cumalar




Dünyaya gönül veren, esir olan, iki cihanda da asla iflah olmaz.Hayırlı Cumalar






Şükür, nimeti verene karşı duyulan minnetin açık bir göstergesidir.
O yüzden, kendisinden bir iyilik gördüğümüz kişiye teşekkür ederiz.
Şükür ve minneti en çok hak edense, mülkün mutlak sahibi olan Allah-ü Teâlâ’dır.Hayırlı Cumalar Efendim..






Daha kendi nefsimize kefil olamazken, başkasının nefsine nasıl kefil olabiliyoruz ?Cumanız Mübarek olsun






Ebedi ömrün önündedir. O ömr-ü bakide göreceğin rahat ve lezzet, ancak bu fani ömürde sa’y ve çalışmalarına bağlıdır.Hayırlı Cumalar








Allah seni özgür yaratmışken başkasına kul olma.Hayırlı Cumalar






Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer.Hayırlı cumalar




Ey alem-i İslam! Uyan, Kur’an’a sarıl, İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol.Cumanız Mübarek Olsun




Güneşin doğduğu en hayırlı gün cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de cuma günü kopacaktır" Hz.Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) (Müslim) Ehli Sünnet Vel Cemaat Yolu.








İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız dünya ve ahiretin efendisi olan Hz. Muhammed’e (s.a.v) tabii olmaya bağlıdır.






Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır, dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım.(Cumanız Mübarek Olsun)






Cuma’yı, Rabbe hakkıyla kul, Peygambere layıkıyla ümmet olarak eda etmek ümidiyle. Cumanız mübarek olsun










Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle. Hayırlı Cumalar.










Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun








Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz?Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz?Cumanız Mübarek Olsun








Gel Bu Cuma BirbirimizeSöz Verelim Ey Yar! BenSenin Kaderin Olayım, SenDe Benim Alın Yazim.










Allahım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımıda ikrar ederim. Beni affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar...










Belki kalbindir acıyan. Belki bedenin. Belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimi. Ya Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Dua ile cumamız mübarek olsun










Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin...Hayırlı Cumalar!










Kuru dallara can veren Rabbim,bizlerinde sıkıntılı kalplerini Nurunla baharlandır.Hayırlı cumalar










Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun










Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz kurana, kulağımız ezana gözümüz nura,Eviniz huzurlu ve neşeli ve huzurlu olsun CUMANIZ MÜBAREK olsun....








[بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‎
ALLAH'IN RAHMETi VE ‎ ŞEFAATi ÜZERINIZDEN EKSiK OLMASIN.DUALARINIZ KABUL CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.








Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda batıl yollarla yemeyin. Ancak karşılıklı rıza ile yapılan ticaretle olursa başka. Kendinizi helak etmeyin. Şüphesiz Allah size karşı çok merhametlidir. HAYIRLI CUMALAR








Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar














Resulullah (a.s) şöyle buyurdu:
"Cuma gününde öyle bir vakit vardır ki, o vakitte kul Allah'tan her ne dilese Allah onu ona verir." Dediler ki:
"Ya Resulullah (a.s)! O vakit hangi vakittir?" O da şöyle buyurdu:
"Namaz için kamet getirilmesinden namazın bitirilmesine kadar olan vakittir." [11]
HayırIı Nurlu CumaIar










H.z ömer demiski.
HAYATTA IKI SEYI UNUTMA.
*ALLAHI
*ÖLÜMÜ
HAYATTA DÖRT SEYI KORU.
*SOFRADAKI LOKMANI
*NAMAZDAKI KALBINI
*MECLISTE SÖZÜNÜ
*MISAFIRLIK
TE GÖZÜNÜ
HAYATTA IKI SEYI UNUT.
*YAPTIGIN IYILIKLERI
*SANA YAPILAN KÖTÜLÜKLERI.
HAYIRLI CUMALAR








(Âdem aleyhisselam Cuma günü yar atılmıştır. Cuma günü Cennete götürülmüştür. Cuma günü dünyaya gönderilmiştir. Cuma günü kıyamet kopacaktır. Cuma gününde öyle bir saat vardır ki, o saatte bütün dualar kabul olur.)














Rabbimiz ne olur bize de Rahmet,şevkat ve Merhametinle muamelede bulun;Bulun da her türlü tasa,gam,ve kederden çıkış yolları nasip eyle.AMİN.Hayırlı Cumalar








Allahü teâlâ, Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır. Cuma suresi sonundaki âyet-i kerimede mealen; (Ey iman etmekle şereflenen kullarım! Cuma günü, öğle ezanı okunduğu zaman, hutbe dinlemek ve Cuma namazı kılmak için camiye koşunuz.








AIIah’ım sen yüreğime huzuru üfür. Sen sıkıntımı rüzgar gibi aIıp götür… Sen duaIarımı kabuI et. Amin.HayırIı CumaIar.








Bugün Ramazanın Cuması nın hürmetine..Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme. (amin)








Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.










Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin.” (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ie…




.+""+.+""+.
+ ¿l_l_l l +
"+.<c.c>.+"
"+.+"
Kalpler, ancak ALLAH'I zikretmekle huzur bulur. HAYIRLI CUMALAR / HAYIRLI RAMAZANLAR










Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun












''SEVDASI YÜCE''''GÖNLÜ NUR''''AŞK-I MUHAMMED''''ŞUURU TEVHİD''''REHBERİ KUR-AN''''YOLU İSLAM''OLAN GÜZEL İNSAN '' HAYIRLI CUMALAR''








Acizler diyarından bir nida bizimkisi.Elbette duyar mevla karıncanın dahi sesini.Le tahzen! İnnallahe meana (sen üzülme! Allah bizimle beraberdir) peygamber müjdesi...Tek tesellimizdir sevdiklerimizin dua etmesi.Dualarda buluşmak dileği ile...(HAYIRli Cumalar)








AIIah’ım! İIahi kudretin ve önü aIınamaz merhametin iIe beni ve sevdikIerimi kuşat. BizIerin kaIpIerine aydınIık ver. Amin. HayırIı CumaIar.








Resulullah Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki: "Mala ve şöhrete düşkün olanların dine olan zararı, iki aç kurdun bir sürü koyuna verecegi zarardan daha fazladır."Rabbim bizi dinimize hizmet edip Ümmet-i Muhammede faydalı olabilen kullarından eylesin İNŞALLAH Cumanız mübarek olsun.








Bu dünya fani sakin güvenme GIDEN DÖNMEZ GELEN DURMAZ. ALLAHIM bizleri Hayirla gelen IHLASLA yasayan IMANLA giden CENNETE giren kullarindan eylesin. Cumaniz mübarek olsun...






Allah kullarinin umutlarini kaybettiginde, cikis yolu aradigi zaman önüne ummadik sekilde öyle kapilar acarki cok sükür Ya RABBI ...! dersin , ve bilirsin ki alemlerin Rabbi seni unutmuyor. Rabbim hepimize ummadigimiz zaman da nice kapilar acsin...Hayirli Cumalar...








Ebedi mükafat varken ötelerde,fani dertlere takılmak bilmeye mahsustur.İnanan bilir ki; Hasretin sonu vuslat,hüznün sonu tebessüm,sabrın sonu selamettir.Sabredip selamet balanlardan olmak duasıyla CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN..








Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.\’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.







Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar...










Rabbim yüreğini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakınsın. Ömrüne hizmeti yayarken, ruhunu açlıkla sınamasın. Efendimiz mahşerde amel defterini aldığında sana bakarak tebessüm etsin ve hoşgeldin desin. ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayırarak ayrılık acısı tattırmasın. Rabbim seni öyle sevsin ki kulum senden razıyım desin.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN












Çıkarsa kalbimde yara yarada dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.








Ne yaprağınız kurusun ne gönlünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun hher an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.








Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun…








Allahim, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İslediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bagışlayan ancak sensin. Cumamız Mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar.








Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarinda, varliklarin özü, sevdalarin en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.








Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulagimiz ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayirli Cumalar.










Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahim! Mahlukatin adedince, Zatiinin rizasi, arsinin agirligi ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabi üzerine salat eyle. hayirli cumalar.










Kimi zamanlar vardir en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramidir böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramin olsun. duayla hayirli cumalar.








Allahim! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere merhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. hayirli cumalar.








Belki kalbindir acıyan.. Belki bedenin.. Belki de ruhundur kıvranan.. Belki de bin bir türlü muamma.. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu DUA.. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimii.. YA RABBİ; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet.. Dua ile.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN..








Ey Rabbim. HAYRI VE ŞERRİ gerçekten ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine YÜREKTEN \’AMENNA\’ diyebilmeyi, imtihanlarımızı EN GÜZEL ŞEKİLDE verebilmeyi, SENİN YOLUNDAN AYRILMAMAYI, seni GERÇEKTEN SEVENLERDEN olmayı bana ve SEVDİKLERİME nasip eyle….(amin) HAYIRLI CUMALAR..






Bu dünya fani sakın güvenme kimseye! Giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz!


Gönlünüz iman cennet mekanınız olsun, hayırlı cumalar arkadaşlar.










Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR..




En Güzel Cuma Mesajları






BUGÜN BİR TREN KALKAR YÜREGİMDEN GÖKYÜZÜNE BUGÜN BİR DAMLA YAŞ DÜŞER SECCADEME VE BUGÜN DUALARIMIN BİRİNDE ADIN GECER ELBETTE YÜREGİMDEKİ DUAMA ORTAK ETTİM SENİSENDE DUANDAN EKSİK ETME BENİ HAYIRLI CUMALAR EY KULLAR






Çekme dünyanın kahrını kıl beş vakit namazını.Yarın kılarım diyenkerin bugün kıldık namazını*HAYIRLI CUMALAR*






Rabbim duali bir hayatyasayan,duasini hayatina tasiyan,baskalarin duasini alan ve duasi kabul olan kullardan eylesin insallah allah bizi affetsin.hayirli cumalar…








İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun\’ derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar. .










Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin…








Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.








Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz. Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar… Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur\’an-ı Kerim\’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar








Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun.








Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.










Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.




En Güzel Cuma Mesajları








Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah’ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar Dilerim.






Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…






Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sende dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun..






Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!




Rabbim sen unutan kullarından etme bizi,dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumanız Mübarek Olsun






Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar




Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız Mübarek Olsun.






Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar da karşılarında gene sabır bulacaklardır Hayırlı Cumalar








Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız Mübarek Olsun






Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma’nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşal






Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.










-Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.








Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.








Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekanlar kimin umrunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsada. Hayırlı cumalar dilerim.




En Güzel Cuma Mesajları




Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.




Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.




Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.






Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.




Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.






Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.






En Güzel Cuma Mesajları




Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.






Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Whatsapp Button works on Mobile Device only