ask mesajlari anlamli ask mesajlari



ask mesajlari anlamli ask mesajlari,anlamlı aşk mesajları,anlamlı aşk sözleri,anlamlı etkileyici sözler,aşk so,anlamlı ask mesaji


ask sözleri



Yaşadığım En Güzel Anlarım, Beyazlarla Süslediğim Yarınlarımsın Sevgilim



BAZAN KAR NASIL HAZIN YAGAR BILIRSIN KURSUNI BIR GOKYUZUNDEN AGLAMAKLI ISTE OYLEYIM, KAPKARAYIM BU GUN GEL EN HUZUNLU SESINLE, EN DOKUNAKLI.




SENI ICIMDEN ATIYORUM HERGUN BIRAZ BIRAZ, AYRILIGA DA ALISILIR UNUTMA.INSANIZ NELER GORECEGIZ DAHA, SENIN SEVGIN NEDIR KI KOCA DUNYADA.





CARSIDA KAYBOLAN COCUGUN ELINDE SOGUYAN ANNE SICAKLIGI HIZIYLA AYRILDIN BENDEN, OYSA BEN CAY BARDAGINDA BIRAKILAN DUDAK PAYI KADAR BILE AYRI KALAMAM SENDEN.






Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.



Hasretin bir yagmur gibi yagıyor üzerime, yoklugun engeller koyuyor bedenime, bir gün ay gibi gogsan gecelerime, benide alırmısın aşkım o sıcak yüregine???



Hasretin bu kadar acı verecegini bilmezdim. ögrendim…çünkü benim her saniyem hasret…severken,özlerken ve hep yalandan gülerken bilmediler ki içimde sen vardın ve hep sen olacaktın



Seni seviyorum diyen dilere degil senin icin aglaya bu gozlere inan komur gozlum mefey



Sana ne desem bilemiyorum hayatım desem hayat çok kısa, güneşim desem batıyor, çiçeğim desem oda soluyor, en iyisi sana canım demek çünki bu can senle yaşıyor!!


Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...



Aşkım sana dünyanın en güzel şeyini verebilmek isterdim ama seni sana veremem ki



Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım.Kaç kere ağladım böyle gizlice ne yaptıysam onu unutamadım…ve seni hala çok ama çok seviyorum…birol

Gülü bir gün,seni hergün,gülü soluncaya dek,seni lünceyedek seveceğim!!!

ÕMRÜM SENİ BEKLEMEKLE GEÇECEKSEVE ÕLÜM SENİ BEKLERKEN GELECEKSE SENİ ORADADA BEKLEYECEĞİM BEBEĞİM SENİ SEVİYORUM


Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.



Sen… Yüreğimdeki gülüşün gizli sahibi,ruhumdaki çiçeği besleyen toprak… Yeni bir günde yeniden doğan umudum, yanlışlarım arasındanseçtiğim tek doğrum… Beraberken huzur bulduğum, kaybetmekten korktuğum, yanımdayken bakmaya doyamadığımbiricik aşkımsın SENİ SEVİYORUM!!!
etkileyici ask sözleri,anlamli ask sözleri,ask sözleri kisa ve öz
ask sözleri 2017,ask sözleri sms,
mevlana ask sözleri,imkansiz ask sözleri,karsiliksiz ask sözleri,







etkileyici ask sözleri,anlamli ask sözleri,anlamli sözler,kisa ask sözleri,etkileyici sözler

ask siirleri,etkileyici ask sözleri ,


etkileyici ask sözleri 2014,ayrilik sözleri

SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM.



SENI GORDUGUM ILK ANI HATIRLIYORUM. VE HIC DURMADAN AGLIYORUM.



KIMLER ICIN DOKMEDIMKI GOZYASI,SENIN ICIN DOKUYORSAM NE CIKAR.OMUR TEMELINDEN HER BIR TASI,SENIN ICIN SOKUYORSAM NE CIKAR...



DUNYANIN EN AGIR ISCISI BENIM, NEDENMI? CUNKU 24 SAAT SENI DUSUNUYORUM...



GECENIN IZINDE IZ SURDUM SENI ARADIM. AY SAHIDIM,KARANLIKLAR ISE ISIGIMDI.SABAHI YAPACAK GUNESE ANT OLSUNKI SENI BULACAGIM VE BENIM OLACAKSIN,BIR SEHER VAKTI.



BIR MEZARCI OLSAYDIM SENI TOPRAGA DEGIL KALBIME GOMERDIM SEVGILIM...

Whatsapp Button works on Mobile Device only