Candan Sözler,Candan Mesajlar

      Candan Sözler,Candan Mesajlar


Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde, yalnız düşlerimdesin. Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim



Yoksunluktur aşk dediğin! Bir yanın eksik kalır geceler boyu, aldığın nefes yetişmez, sokak çocukları gibi dışarıda üşür yüreğin.gel gönlüme ısıt beni sevdiğim

BU ömür bu susmalar için fazla kısa değil mi


Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?


Böyle delicesine sevmişken Hayallerimde seni süslerken Gözlerin gözlerimi görmüşken Olumsuz aşkım sen olur musun?



Öyle bir gerçek ki bir şelale gibi akmak, sel olmak, peşine takıp sürüklemektir, Öyle bir gel ki sevgim seni, umudum seni, varlığım seni sahiplensin.


Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin..


Sen hayatıma anlam katan gözlerinle SEV beni, buz tutmuş kalbimi sevginle erit bitir içimde ki buz tutmuş külleri, unutma benim için hayat sensin sevgili, bundan sonra yeminliyim sadece sana çek götür beni seviyorum seni..!



Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyor mu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek.


Bu dünya yalancı bir dünyadır, gözleri görmeyen aşık olandır, gördüklerimizin hepsi yalandır, Allah'ım bu yolcuyu uyandır.



Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır. sakın ağlayayım deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün için yasayan biri vardır.


İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim!

Whatsapp Button works on Mobile Device only