İnstagram cuma mesajları

            İnstagram cuma mesajları

İnstagram cuma mesajları



Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...


"Onda öyle bir saat var ki Müslüman bir kul o saate denk getirerek namaz kılıp Allah-u Teâlâ’dan bir şey isterse, Allah ona isteğini mutlaka verir" Hz. Muhammed (s.a.v) hayırlı cumalar


Ömrümüzü, günlerimizi ve bu cumamızı mübarek kıl Allah'ım bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle Ya RABBİM.


Belki kalbindir acıyan. Belki bedenin. Belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimi. Ya Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Dua ile cumamız mübarek olsun

Sevgi söze dolarsa DUA olur, DUA ALLAH'a ulaşırsa NUR olur, Aynı yolda birleşen DUA'larımızın NUR'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile CUMA'mız Mübarek Olsun.

Resulullah Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki: "Mala ve şöhrete düşkün olanların dine olan zararı, iki aç kurdun bir sürü koyuna verecegi zarardan daha fazladır."Rabbim bizi dinimize hizmet edip Ümmet-i Muhammede faydalı olabilen kullarından eylesin İNŞALLAH Cumanız mübarek olsun.


Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.


Güneşin pembeliği ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan, mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Hayırlı Cumalar...


İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun\’ derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar. .

Whatsapp Button works on Mobile Device only