yeni yıl mesajları 2019

              yeni yıl mesajları 2019

yeni yıl mesajları 2019

Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu yıllar


2019 yılı öyle bir yıl olsun ki 2018 yılının tüm olumsuzluklarını, tüm hüzünlerini bize unuttursun.

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...

Ne diyelim gelen gideni aratmasın. İyi yıllar… Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti hoş geldin yeni yıl mutlu yıllar dostum


Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..




Sevgi bestesinin tınılarının tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileği ile..


Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2019 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2018 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!

Hüzünlerimizin silineceği,ümitlerinizin hiç bitmeyeceği sağlık,mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle..

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, yeni yılda da tüm güzellikler seninle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar aşkım!

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar gülüm!


Whatsapp Button works on Mobile Device only