Aşkı Anlatan Sözler

                      Aşkı Anlatan Sözler

Tahir olmak da ayıp değil, Zühre olmak da, Hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir’le Zühre olabilmekte, Yani yürekte..


Benim Sadece sana ihtiyacım var.Sesine Gözlerine Mesajlarına Gülüşlerine


Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın (Abdurrahim Karakoç)


Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim


Elini tutup,gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım Son Aşkım sen olur musun?


Ben istemem öyle gel geç sevdalar.Varsa yüreğin hadi koy ortaya bir ömür sev beni


Günümde, Gecemde düşlerimde varlığına çok şükür. Çıkma hiç kalbimden aklımdan, Düşüncelerim senle dolu olmaktan mutlu. Gözlerim seninle Mesud.. Ah sevgilim çok seviyorum çok...


Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum. senden öncesi yoktu, seninle var olmuşum. sende bütün umutlar, sende bütün duygular. beni sende arama, ben artık senin olmuşum.


Senin en güzel yanın ne biliyor musun? Benim yanım!


Özledim Seni Sevgilim! Özledim Seninle Geçtiğim yerleri Özledim bana Aşkım Dediğin Günleri, Şimdi Sadece resimlerin Elimde, Ağlarım Hasretini Çekerim içime..


Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Daha nice zamanları beraber geçirmek dileğiyle.

Whatsapp Button works on Mobile Device only