Geçmiş Olsun Mesajları, Geçmiş Olsun Sözleri

Geçmiş Olsun Mesajları
Gönülden inanıyoruz en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceğine, o eski güçlü ve sevecen dostumuz; yeniden aramıza katılacağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Acil şifalar diliyoruz.

Kararan günler bitecek, rengarenk günler bizim için gelecek. Kaybettiğin sağlığına en kısa zamanda kavuşman için dua ediyorum, geçmiş olsun.

Zaman geçecek ve acılar dinecek. Bir gün tüm bunlar gülümseyerek anlattığın birer hikâyeye dönüşecek. Lütfen o zamana kadar sadece sakinleş ve şehrin sesini dinle, seni içinde bulunduğun karanlıktan çekip çıkaracak… Geçmiş olsun canım.

Duydum ki hasta olmuşsun, sana ilaç olarak sevgimi yolluyorum. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

İnanıyoruz ki en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceksin. Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.

Kalbimiz seninle, bir an önce gözlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyoruz. Geçmiş olsun!

Rabbim Şâfi ismi hürmetine şifa versin sana, çok geçmiş olsun..!

Çok büyük geçmiş olsun. Allah başka dert keder vermesin sana, bir önce iyileş ve hep sağlıklı ol. Kendine çok iyi bak. Geçmiş olsun.

Hastalanmana çok üzüldüm, bir an önce seni eski halinle aramızda görmek istiyoruz ve acil şifalar diliyorum. Geçmiş Olsun…

Hastalanman bizleri ne kadar üzdüyse, iyileşmen de en az o kadar çok sevindirecek; Acil şifalar, Çok Geçmiş Olsun.

Çabuk iyileş lütfen ve bir an önce aramıza dön, ne olur. Bizler yine seni bekliyoruz.

Canım arkadaşım, umarım şu an daha iyisindir ve her geçen dakika daha da sağlıklı ve sevinçli olursun. Geçmişten daha da güzel günlerde seninle olmak bizim için de sonsuz sevinç mevsimleri olacaktır. Geçmiş olsun sana.

Tek istediğimiz; her gün haberini alamasak da ve halini sorup derdini dinleyemiyor isek de kalbimiz ve dualarımız her an seninledir, geçmiş olsun sana.

Whatsapp Button works on Mobile Device only