Aşka Dair Sözler

                       Aşka Dair Sözler

 


Bazen etrafın ne kadar kalabalık olursa olsun, kaç kişi seni severse sevsin. Kalbin sadece birini ister, birini bekler..



İçinde biriken zehir, Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir.


Bir bahane bul uğra gönlüme.. Ne bileyim 'Birine bakıp çıkacaktım' de, 'Kalbimin anahtarını unuttum, onu alabilir miyim?' de.. Ya bahane değil mi, gel işte.!! Murathan Mungan


Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘ömrüm’ olur musun?

"Ne söylemem ne konuşmam Gerekiyor?bilmiyorum ama susacak o kadar çok şey var ki

Aşkın Ne kadar Sonsuz Olursa Olsun Bana Anlatma! yaşamak istiyorum Seni Doyasıya.

Ey sevgili bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi taşıyabilir miydin acaba bendeki seni.


Ellerinde çiçeği ile kalmıştı.. Gelmeyeceğini anladığında.. Ellerini birleştirdi göğsüne.. Acısını kalbine sakladı.. Ben de böyleyim sana.. Bu çiçek gibi sakladım aşkımı arkama.. Ne sana olan acımı.. Ne sana olan aşkımı gördün..

AşKın Bütün iklimlerinde Sevdim Seni, Gün Oldu Yaşanmamış Hüzünler ısmarladım Gözlerime, Gelinmez Yollardan Geldim,

Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.

Dinlediğin şarkının, ne kadar döndüğünü bilmeyecek kadar dalgın olmana sebep olan kişinin, sana hissettirdiklerini asla unutamazsın.

GÖZLERİN DALARSA BİL Kİ DÜŞÜNDÜM SENİ, KULAĞIN ÇINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ ÖPTÜM, GÖZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ ÖLDÜM

Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken kara göründü diye bağıran tayfanın sesindeki mutluluk hep seninle olsun..

Bir duble şiir koydum bu gece kadehime, içiyorum içiyorum hep son mısrada gözlerin takılıyor... bir de adın geliyor dilimin ucuna da ,diyemiyorum kendime bile...Bir parça da sevgi aldım tabağıma meze olsun diye,tadı sen, kokusu sen... Bu gece seninle sarhoşum,ayılana kadar seninle dopdoluyum...Yatcam kalkcam geçecek biliyorum da...Ne adın kalacak dilimde ne tadın farkındayım da...Bu gece izin verdim kendime, dibine kadar içeceğim gözlerini, içinde kendimi göremediğim anı unutana kadar sarhoş olacağım!..

Seninle yaşanacak her deliliği akıllıca buluyorum.


Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi, kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı.

Mevla’m görelim neyler. Neylerse güzel eyler.

Ne Cenneti merak ediyorum Nede cehennemi Çünkü ben Annemi gülerkende gördüm ağlarkende

Kalbimdeki kelebekler dans ediyor yaşattığın mutluluk melodileriyle. Başka ne isterim Rabbimden seni vermiş bana.Tarifsiz mutluluk ,katkısız huzur..

Whatsapp Button works on Mobile Device only