Arefe günü mesajları,arefe mesajları sözler

Arefe günü mesajları,arefe mesajları sözler




Kısa ömrümüz, ebedi cenneti hak edecek kadar bereketli olsun.Arefe gününüz kutlu olsun.





Arefe gününden üstün bir gün yoktur, o gün Allah yerdekileri överek göktekilere; ''Ey gök ehli, kullarıma bakın, rahmetime kavuşmak ve azabımdan kaçmak için uzak yerlerden geldiler...'' buyurur. Arefe gününüz kutlu olsun.



Arefe gününe dikkat edin Arefe Allahu Tealanın kıymet verdiği gündür.



Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.



Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dileğiyle.



Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde kurbanımız (teslimiyetimiz) kabul, bekleyişimiz hayırlara vesile olsun, arefe günümüz kutlu olsun.


Arefe günü; 100 istiğfar 100 salavat 100 İhlas süresi 100 ” Lâ İlahe illallâhü vahdehû lâ şerike leh.Lehü’l-Mülkü ve lehü’l-hamdü bi yedihi’l hayr ve hüve alâ külli şey’in kadir.” “Bir olan şeriki bulunmaya Allah’tan başka ilah yoktur.Mülk O’nu,hamd O’na mahsustur. Hayır O’nun kudret elindedir.Her şeye gücü yetendir.”






Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Arefe gününüz mübarek olsun


Arefe günü Arafat a çıkamayan hacılarımızın haccının kabul olmayacağı hükmü vardır. Allahım bu güzel mübarek günde hacdaki tüm kardeşlerimizin arafat a çıkmasını ve haclarının kabul olmasını nasip eylesin.


bu mübarek ayda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Arefe gününüz mübarek olsun



Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.






En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzden tebessüm, yüreğinizden sevgi eksik olmasın. Mutlu bir Bayram geçirmek dileği ile. Arefe Gününüz Mübarek olsun.


Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Arefe gününüz mübarek olsun.

Whatsapp Button works on Mobile Device only