Sevgiliye Güzel Sözler


Ay ışığı gibi girdin Yüreğime Biliyormusun hiç yabancı değilsin şimdi yüreğimde kırk yıllık sevgilim gibi..

Sen varsın
Her şarkıda, her notada duyduğum her seste
Akşam uyuyorum sen.
Sabah uyanıyorum yine sen
Seni sevmekle geçiyor ömrüm
Kendime engel olamadan seviyorum seni
Seni seviyorum demeye korkarak seviyorum seni
Günahınla sevabınla seviyorum
Yasağın cezanla seviyorum
Aşk gibi sevda gibi ekmek su gibi seviyorum
İçimde sessiz çığlıklar atıyorum


Ömrün olmak İstiyorum Seninle Başlayıp Seninle Biten mutluluk sebebim neredesin? olmuyor sensiz.

Keşke tüm yollar sana çıksa, tüm kapılar sana açılsa diyorum... Yorgun bir akşamda keşke sende dinlenebilsem, sende gülebilsem, sende ağlayabilsem... Bu son diye gelişlerin olmasa, sen hep kalsan. Gidişler beni yorarda, keşke sen hep kalsan

Sen benim durup durup saplandığım... - Cahit Zarifoğlu

Bütün yollar aşktan geçiyor, görüyor musun? Bir aşk çizgisi var her şeyden öte O çizgiden başka bütün çizgiler Aşkı tüketmekde bütün kalbim seninle.

Biriciğim, aşkım, gözümün nuru… Seni tanımamla birlikte yeni bir ben doğdu içimde. Eski derbeder hallerim gitti, yerine hayat dolu bir adam geldi birdenbire.

Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın.

UZAK olsanda...Yokluğun Kadar Değerlisin Bu Canda... Seni Uzaktan Sevmek ACI Versede Bana... VARLIĞINA Sığınmak En Güzeli Aslında...Ellerimi Uzattığımda SANA Dokunamasamda ... Gözlerimi Kapattığımda Hep BENİMSİN Aslında... Söylediğin SÖZLER Kalbimi Acıtsada ... Benim KALBİM Sende Sakın Sakın Bunu Unutma

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.

Sorma bana ne kadar seviyorsun diye! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, ve dibi kadar cehennemin.

Özlemin en büyüğü yaşanılmışlardır, İnsan çok özleyince, Çok çok özleyince, Kokusunu duyabiliyor, Sokaklarını içinde taşıdığı kentlerin .

Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Ah güzelim bugün gel bize Gel yüzünü göstersene Yüzüne hasret kaldığım Halimi hatrımı sorsana

Bu hayalleri seninle kurdum başkasıyla yaşarmıyım.

Senin bir yönün var orada durur yaşarım.

Sanaydı O Şiir Ey Yar ! - Kalemimden çıkmamıştı belki ama, yüreğimden alıntı yapmış şair !


Sen burada, benim dünyamda, bitanesin, ulaşılmazsın. Sana ulaştığını sanan herkese lanet ediyorum. Çünkü onlar seni benim gözümle gördüğüm gibi görmüyorlar..

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim. Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim. Ben seni sevdim..!

Sen tanrı tarafından yaratılmış ve sanki sırf benim için gönderilmiş bir meleksin.

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Sevmek, Sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma! Çünkü aşk; onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında..

Gülüşünü özlüyorum.Hayatımın tüm baharlarına değişmeyeceğim gülüşünü...Öylece kalmışsın aklımda, mıhlanmış tüm sözlerin kalbime.Seninle nefes alıyorum hala...Seni sensizde sevebiliyorum söz verdiğim gibi... Hala çılgınca seviyorum.Sevgimi rüzgarlarla sana estiriyorum İnsan imkansıza tutulurmuş ya, bende öylece ... tutulmuşum sana

Senveben...♥♥ Bilerek birleşik yazıyorum bari burada yan yana duralım diye.


Vur emrini kim verdi gözlerine..? Nedir tarifsiz bir duyguya bu esaretim

Ah güzelim bugün gel bize Gel yüzünü göstersene Yüzüne hasret kaldığım Halimi hatrımı sorsana

Şehrime Gel Sevgili... Kaldırımları Ayak Izinle Çiçek Açsın...

Ben seni bu dünyada ömrüm yetene kadar Seveceğim dedi "adam".. Kadın güldü; -ömür kısa azizim...Ben seni ahirettede Sevmeye devam edeceğim dedi.

Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım.Kaç kere ağladım böyle gizlice ne yaptıysam onu unutamadım…ve seni hala çok ama çok seviyorum


Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meğer


Neden bu kadar zor seni sevmek ve buIamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim haIde söyIeyememek hep birşeyIer gizIemek sana sahip oIacağım yerde seni kaybetmek..

Kurşun sıksan.da ne yazar bırakamam seniiiii bu can bu bedenden çıkana kadar

Kuşlar'da göç eder ya, ben de göç ediyorum. Şehrim'den şehrine o kadar dolu o kadar büyük seviyorum seni kuşlar kadar zarif kuşlar kadar özgür.

Ama unutma şiir gözlüm..... Taş duvarlar arasında ki karanlığımın Senden başka penceresi yok.

özlemek hasret ise ve ardı ölüm ise ben ömrümü sevdanın yoluna vermişim yağmur yüreklim.

Seni sevmek yanlislik ise asla dogru olmak istemiyorum

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçarşım gelir, bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare bir tanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem, seni bir ömür boyu Sevebilirim.

Yüzünü öyle özledim ki seninleyken gözlerimi kırptığım için bile pişmanlık duyuyorum.

Bazen hiçbir şey gibi , Boş yaşarım ama ! Asla sahte bir şey yapmam ! Seversem ,yüreğimle severim . Ağlarsam yüreğimden ağlarım.... TURAN YOLAYDIN

Bir gun sevgilim sordu ask nedir diye... Biraz zaman istedim dusuneyim diye, ertesi gun gordum onu bir baskası ile, kulagına fısıldadım ask ızdıraptır diye.

Saçların Rüzgar Gibi Gözlerin Elmas Gibi Dudakların Gül Kırmızısı işte bu benim hayatımın biriciği seviyorum seni.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın iğin.

Hiç sevilmemiş insanların yaraları derin olur.

Yeter artık aklımın her köşesini işgal ettiğin, gel artık hayatımı işgal et.

Çayı açık severim; ama seni çok koyu sevdim ben.

Ey' Benim Bütün DiyarLara BedeL Sevdiğim.. Adından Başkasına DiLimin Dönmediği Yârim.. Sevgisinde NazLananım, Hazanım.. Aşkı Ruhunda NiyazLananım.. Îsmini Anarken BiLe BesmeLe Çekdiğim.. Ey OLmazsa OLmazım..

Bugünlerde iyi gibiyim, yorgun gri kaideler arasında hüzünlü bir yeşilim, Ya sen.. Sen,nasilsin...? Göğsündeki ağrılar nasıl? Iyi misin?

+Ladese girelim mi ?? -Nesine ?? +Kazanırsam benimsin, kaybedersem seninim...

Sevmeyelim de taşa mı dönelim

Sonbahar yağmuru gibi gözlerim sen gittiğinden beri, gülmez oldu yüzüm ellerimde sensizliğim, haram gelir aldığım her nefes adınla..

Hani diyorlar ya kimse kimsenin herseyi olamaz... Iste orda seni gösterdim bunu diyenlere ve o benim herseyim dedim

Sen benim damarımda kanımsın, canımda can olduğun gibi, sen benim gözlerimde ki renksin gülüm olduğun gibi, sen içimde bir bensin sana aşık olduğum gibi sevgilim. Seni Seviyorum..

Kafamda senden başka hiçbir şey yok. Senden böyle uzakta olup gebermemek, büyük marifet. Seni ölesiye seviyorum...! Nazım Hikmet

Sen Benim Ezber Bozduran Aşkımsın... Ettiğim Yeminlerimi Çiğneten, Kendime Verdiğim Sözleri Yediren, Yok Dediğime Olur Dedirten, Sen Benim Ezber Bozduran Aşkımsın...

Sen benim gökyüzüm evvelim ahirim gecem gündüzüm kalbimi koruyan tek yarim kalbimin yazarı tek sevdiceğim ömrüm o dudaklarına yapışmak isteyip de yapışamadığım sen benim yoldaşım doğacak çocuklarımızın anasısın sevgilim seni öyle bir seviyorum ki yıldızlar bile kıskanıyor yıldızlar bile senin kadar parlak değiller diye isyan ediyorlar sana söz veriyorum ki senin elini mezarda bile bırakmayacağım canımın içi ömrüm kadınım SENİ SEVİYORUM SEVGİLİM..!

Birinin duvar kağıdı olmak, birinin günlüğünde olmak, birinin aklından çıkmayanı olmak kadar var mı güzel birşey…

Gönlümün yeminisin sen

Dilden değil yürekten sözle, ben duymasamda beni sevdiğini, kulaklarım çınlasa kafi.

Yarınlarımın tek anlamı, bugünlerimin heyecanı, gözlerimin ışığı, bedenimin can damarı SENSİN birtanem benim..

Şimdi bir senin yanında iyi oluyorum Başka hiçbir yerde değil. Turgut Uyar

Zamansiz gelme Elim Kolum dağınıksa sarılamam.

Dilimde Aşkının Adı, Ellerimde Elinin Sıcaklığı, Gözlerimde Gözünün Işığı,Seviyorum Seni Gülüm Sensin Aşkımın Fermanı.

Sevgi nedir? dedim: Ömrünce tadacağın en mükemmel HAZ dedi: Peki ya aşk! dedim: O hayatın içinde sırlı bir ÖZdedi: Yaşadın mı? dedim, güldü: Yaşarsam olur son SÖZ dedi: Ya tavsiyen nedir? diyecek oldum: Küllenmesin yüreğinde KÖZ dedi ve gitti: Bunları ne yapayım? diye bağırdım ardından. #Elini sol yanına koydu, seslendi: “Aklınla değil, #Yüreğinle YAZ dedi

"Aşk gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır, ama dikenlerin hesabınıi gülden soramazsın.

Neyle ölçülür aşk? Altınla, gümüşle? Metreyle, tartıyla? Saatle, dakikayla? - Hayır; Sabırla ölçülür Aşk ... Güvenle, şefkatle, tahammülle.

Yüreğimi Bıraktım Kalbinin Kapısına. Hani Dedim Ya... Hissedebilmek Çok Güzel Diye Eksik Söylemişim Aşkım Hissedebilmek Sadece Seninle Güzel..

Gözlerin mum ışığındaki buğulu ve gizemli ışık saçıyor yüzüme sana bakınca gözlerin kitliyor bedenimi..

Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

Bağlanmaktan korkup kaçmasan,çok mutlu olacaksın aslında

Sessiz bir çığlıktı aşk… Gözlerinden inen yaşların adıydı ayrılık… boğazımda düğümlenen, söylenemeyen kelimelerdeydi veda… Konuşulacak o kadar çok şey varken, hep susmaktı hasret… Hasret sendin.. Ayrılık sendin.. Aşk sen… Gözlerim dalarken boşluğa… Adını sayıklarken kimsesiz dilim… Tek günahım Sen Ol istedim…!

Beni seversen eğer yemin ederim yaptığını yanına kar bırakmam. Canım çıkana kadar seni severim! Yusuf Tandoğan

Sen GüL Bahcesi DeğiLsin.. Benim Diken oLma Gibi Bir İstegimde oLmadı. Sen Bana YoLcu KaL Bende Durak oLarak KaLayım.

Gerçekten sevmişsen birini, gitse bile kıyamazsın... En büyük hakaretleri hak eder, en derin nefretleri hak eder ama kıyamazsın. Ne desen hak eder ama tek kelime etmeye el vermez için, susarsın... En kötüsü de ne biliyor musun? Üzüldüğünü görsen canın yanar, mutluluğunu görsen kahrolursun..

Ben artık sensiz yaşayamam. Çünkü benim kalbim sensin. Kalp olmadan beden yaşamaz biliyorsun güzel yüzlüm.

Benim tek bildiğim seni ölümüne sevdiğim..

Kal dersen, dağlarca severim seni, Bir deniz olurum ayaklarında, Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz, Kalbim duruverir dudaklarında. Ümit Yaşar Oğuzcan.

Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için… Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın…


Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun... Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun ...


Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın.

Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.

Sana ne kadar şiir yazsam,güzel söz söylesem, iltifat etsem, hiç biri yeterli olmaz çünkü sen onların hepsinden daha değerlisin hatta dünyada ki her şey den daha değerlisin benim nadir sevgilim.

Sen yolunda dosdogru yürüde peşinden gelmeyenler utansın... Degişme hiç kimse için seni oldugun gibi sevmeyenler UTANSIN...

Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum..Senden öncesi yoktu, seninle var olmuşum.. Sende bütün umutlar, sende bütün duygular.. Beni sende arama, ben artık senin olmuşum.

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yine de

Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin Sevgi kadar özgür, özgürlük kadar özelsin Gülüm sen her şeye değersin.

Senin bana bu dünyada verebileceğin en güzel hediye ”sevgin”dir sen onu bana ver ben hayatımın sonuna kadar yaşarım.

Her gece yatmadan önce Allaha şöyle dua ediyorum ”allahım nolur sen bizi hiç ayırma yarabbim”Amin.


Benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

Kalp dediğin atıyor zaten. Marifet ritmi değiştirebilende… Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, Bir ayrılığı var bir de gözyaşı. Yanlış düşünebilirsin, yanlış anlayabilirsin, yanlış yapabilirsin ama yanlış hissedemezsin. Aklında bulunsun sevgili. Sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim. Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma aşık olurdun.

Yüreğe söz geçseydi,her şeyi unutmanın bir yolu olsaydı, ben yine yüzümü sana dönerdim..

Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim.

Seninle olmaktan, seni yaşamaktan, seni okumaktan başka bir dileğim yok bu fani hayattan. Bir tek seni seveyim ve her gün yeni bir senli şarkı duyayım kulaklarımda.

Gözleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır.

Dünyada ki bütün çöIIer bir avuç kaIırcasına birer tanecik insan oIsaIar ve bütün denizIerde ki suIar bir yudum kaIırcasına birer damIa insan oIsaIar unutma ki tek seveceğim kişi

Vazgeçmekle sana koşmak arasındaki uçurumdayım.beni ya it ya çek..

Güne Seninle başlamak Sen olmadan uyuyamamak Senin güzel mesajlarınla uyanmak söyledigin her kelimeye baglanmak güldügünde yeniden hayat bulmak mutlulugu hüznü sevinci kızgınlıgı her şeyi Senle yaşamak kalbinle aynı ritmi tutturmak ellerinde yaşadıgını hissetmek gözlerinde kaybolmak kokuna esir olmak sessizligini düşüncesiyle kanamak gelecegini umutlarını hayallerini sana baglamak… İşte Seni sevmek böyle bişey.

Yoruldun mu desede Gönlümün kırlangıcı Her bitiş getiriyor Yeni bir başlangıcı...

Gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak çekici ve bir o kadar da güzelsin, ama aranızda bir fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..

Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne kadar uzak olursa olsun Sen yine de omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

Sana doya doya sarılmayı Seni doya doya sevmeyi istiyorum Seni kimseyle paylaşamıyorum Seni kıskanıyorum,çünkü seni seviyorum aşkım.

Herkesin bir keşke'si bir de iyi ki'si vardır. "Ama sen benim neyimsin?" çözemedim. kelimeler kâfi gelse de, dil dönmüyor senden yana kötüye...

Senin OLmayacak Birini Sevdiğin Zaman, Çift Mesai Yapar Ömrün

Mutluluğu Herkesle Paylaşabilirsin... Ama Acıyı Paylaştığın İnsanlar Özeldir...

.Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.

Dudak dudağa 5 dakikalık zevk için değil ; Omuz omuz'a bir ömürlük istiyorum seni .

Kırıyorsɑ sözlerim susɑrım, bir dɑhɑ konuşmɑm. Rɑhɑtsız ediyorsɑ vɑrlığım, ölürüm kɑrşınɑ çıkmɑm. Rɑhɑtsız eden sevqim ise üzqünüm onɑ engel olɑmɑm. Çünkü Seni çok seviyorum!

Sabahları gözlerinin kahvesini görüp,Ellerimle saçlarını okşarken alnından öpmek gibi hayallerim oldu

Gözlerim taş duvarlarda.. Ağlamaklı bekliyorum yine Keşke keşke gelebilsen... Ne dokunmak, Ne sarılmak Ne de öpmek.. Yalnızca karşımda Seni bulmak... Bunca yalnızlığa değermisin bilmem.

Bir gün Oturup Çay içelim seninle.. #Çaylar benden olur, Manzara senden.

Seni ilk gördüğüm andan beri sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.

Sana hiçbir zaman ”seni seviyorum” demekten bıkmıycam.

Seni o kadar çok seviyorum ki Leyla ile Mecnunun aşkı sönük kalır bizim aşkımızın yanında sevgilim.

Bu kaçıncı cemredir kalbime düşüyorsun. Nasıl bir baharsın ki hâlâ üşütüyorsun.

Herkese bir pencere lazım; Önünde oturup her şeyi unutabileceği .benim pencerem sensin sevgilim

Hastalandığımda bile beni iyi hissettiren şeyler ilaçlar değil, senin gülüşün bir tanem.

Hiç eskimeyen bir şarkı gibi, söyledim seni.

Seni herkes; sevebilir, aşık olabilir veya senin için saatlerce ağlayabilir. Ama seni kimse benim beklediğim kadar beklemez. Bunu unutma.


Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda DüğümIeniyorsa LokmaIar, BuIuttan Nem Kapıyorsam İnan Hep GüzeI GözIerinin Hasretindendir.

Duyuyorum sana dokunamamanın ezikIiğini yaşıyorum, aşkın reziIIiğini inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; öIümsüzIüğün adını aşk koyardım…

Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda. Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra.

ucsuz bucaksız bir şehrin içindeyim bebeğim hadi güzelliğinle kalbinin sıcaklıgıyla bu şehri güzelleştir bu şehir sensiz çekilmez sevgilim.

Ne yıldızları istiyorum gecelerime. Ne güneşi istiyorum karanlığıma. Çok değil, seni istiyorum yalnızlığıma.

Henüz koparılmamış bir ekmeğin buğusu gibi Sobada kalan küller gibi sevdim işte Unutulmayan eski diziler gibi sevdim seni

Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!

Bir anımsın okuyup da bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıp da hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyip de elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim.

En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur.

Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?


Dışarısı çok soğuk, gönlüm ise alev alev… Kar kış engel değil ki, ben senin için yanan yüreğim ile neşeli şarkılar söyleyeceğim sana. Bu güzel günün anısına dökülecek aşk sözleri dilimden ve seni senden çok sevmenin nasıl olduğunu göstereceğim. Aşığım sana…

» Kaderde sevmekte vardır ölmekte sevmeyi seçtim ama sevmek ölmektende beter…

Kuş tüyü bir yastıkta uyumak kadar rahat ve huzur verici senin aşkın, Kalbimin üzerinde duran elin hiç terk etmesin beni biricik sevgilim.

Birine verilecek değerler uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini etrafına bak bu gördüğün herşeyi sana senin için feda ederim ama sakın aynaya bakma

SEN HİC DENİZİN DİBİNDE ORMAN GORDUNMU.. OLMAZDEME CUNKU BEN SENİN GOZLERİNDE OLULERİN BİLE GOREMEDİGİ CENNETİ GORDUM BEGÜLÜM

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

Gözlerinden süzülen bir damla yas olmak isterdim. Gözlerinden dogup, yanaklarindan süzülüp, dudaklarinda ölmek için

Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim. Bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

Fark etmez ki gözlerinin RENGİ, İster DENİZİ hatırlatsın.. İster GECEYİ... SEVGİ dolu bakmayı bilmeli insanın gözleri, Bir de hep GÜLMELİ gözbebekleri...

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun rüya, kurduğum en güzel hayal sensin.

üşüyorum , Hava Soğuk FeLan İşte , Sıkı Sıkı Giyindim Ama Yinede , AnLa Be Kadın ; Mevzu Kış DeğiL . SensizLik ,) '

Sen, sevgim dünyalar kadar derdin Ben, dünyaları içine alan evrendim... Sen, ilkbahar geldi yüreğime derdin Ben seninle gelecek sonbaharı düşlerdim...

Görücü usulü bir aşk istiyorum. Gördükçe göresim gelsin, görmeyince ölesim

Sevgi hiçbir şey istemez. Tamamlanmaktan başka...!

Beni boş bir kutu farzet, içimi ise sevginle donat.

Bırak da seveyim seni, Biliyorum,senin de buna ihtiyacın var.
Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gördüğüm günden beri, Şarkılarda seni düşündüm, Gecelerimin parlayan yıldızı oldun..

Gidecek hiç bir yeri yokken sana sığınan değil gidecek çok yeri olmasına rağmen senin yanında kalandir değerli olan

NE YILDIZLARI ISTIYORUM GECE YARILARIMA,,NE GÜNESI ISTIYORUM KARANLIGIMA ,,ÇK DEGIL SENI ISTIYORUM YALNIZLIGIMA

Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız karanlıklar acıtır.

Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; Ten’e değil, kalbe dokunacaksın.

Kısa ve öz söylüyorum; Seni Çok Seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında..!

Aynı ruhtan yücelen bir nice unsur gibiyiz..! İki Can içre biriz, sonsuza yansır gibiyiz..! Bir güzel anlamı elbet olacak sevgimizin.. Bil ki, Sen bende ve ben Sende birer sır gibiyiz..!

Belki de baştan başlamak gerekir Ademle Havva’dan güneşle rüzgardan bulutla yağmurdan sen ve aşktan belki de..!

Gönlüme düştüğün o günden beri,ateşi Aşk bilirim.Beni Sen, Seni Ben bilirim
Sen ve ben birlikte dünyayı değiştireceğiz

Aşkımın ortağı kalbimin sahibi, Ruhumun eşi olduğun için teşekkürler sana, Girip hayatıma bana dünyaları verdiğin için, Teşekkürler sana…

Gel gelinim gönlüme gel,senden başka yâr sevemem

“Unuttum” desen de çevrendekilere; unutmadığını kendine bile inandıramıyorken… Aşk öyle bir şey işte, gitse de zaman geçse de tam olarak unutamazsın işte

Güneş bir an doğmayabilir, bu ihtimaldir; ateş artık yakmaz olabilir, bu da bir ihtimaldir; su bir gün olur ki akmayabilir, bu da bir ihtimaldir; seni sevmememse asla mümkün değildir, bunu bir ihtimal olarak bile hiç düşünme, sevgilim.

yanıma gel hadi gel uzatta elini ver gökkuşağım kirlendi renklilerle yıkıyıver

Bugün sevip, yarın unutacak kadar değil; beyaza bulanıp yok olacak kadar sevdim seni.

Ben aşk nedir bilmem eski kafalıyım. Bir seni bilirim, birde adın geçince sıkışan kalbimi .

Beni başkalarına bırakma…Görürsen dayanamazsın…!

Senden başkasına nasıl inanılır,nasıl sevilir,nasıl özlenir,nasıl beklenir,yemin ederim hiç bilmiyorum

Sen nesin biliyormusun.Gülüşünle güldüren,gözyaşınla öldüren bir sözüyle mutlu edensin

Senin için büyük denizlerde boğulmayı göze aldım. Sonunda ya kara diye sana kavuşurum ya da denizde yok olurum.

"Aslında o kadar güzel değilim" dedi kadın. Güldü adam, sonra avuçlarının arasına aldı kadının yüzünü ve dedi ki; "Ben sana ölüyorum hatun"

Ne Seçmektir '' Aşk '' ne de Seçilmek.. Ne Aramaktır '' Aşk '' ne de Bulmak.. " OLMAKTIR" '' Aşk '' Farketmeden Onun '' YÜREĞİNDE '' olmak .

Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye, Çok GÜZELSİN ve benim için ÖZELSİN!

Aşk bir güne değil bir ömre sığmalı

Ne kadar güzel gülüyorsun "dedi adam kadına , Bilmiyordu 'ki onu güzelleştiren kendisiydi aslında..

Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım…Seni seviyorum

Sen Aşkımdan Bir Habersiz Yaşıyorsun Seni izliyorum Kalbim ellerimde Seni bekliyorum biliyormusun

belki unuttun beni ama ben seni unutmadım senin için ağlarken lafına laf katmadım şimdi anla beni seni SEVDİĞİM


SaNA ŞİİR YAZMAK GELMİYOR İÇİMDEN SEN ZATEN ŞİİRSİN

Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı.

Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa o gözlere bakmayacaksın

İçin Ağlasa Da Kim Duyar Seni ?Kim Anlar Dışardan Olup Biteni? Yusuf'un Yüzünü Görenler Bilir Züleyhanın kalbine batan dikeni.!

Ben seninle hayal kurmayı öğrendim.Hadi gel tut elimi de hayallerimin gerçekleşmesine yardımcı ol sevdiğim…

“Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi,

Tartışma’nın en şiddetli yerinde susup, seni seviyorum diyebilenindir aşk.

İçin Ağlasa Da Kim Duyar Seni ?Kim Anlar Dışardan Olup Biteni? Yusuf'un Yüzünü Görenler Bilir Züleyhanın kalbine batan dikeni.!

Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü Bana seni gerek seni(Yunus Emre)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Benim cennetim çok uzakta değil,gözlerinde..

Aşk belki senin o güzel gülüşünde yada bakışlarındadır Sevgilim..

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin, çok daha lezzetli olduğu bir an bu. »
Kaderde yazmadıktan sonra ;Kaç şiire yazarsam yazayım seni,boşuna..(Ezgin Kılıç)
O tatlı gülüşünle, Yine sabahın erken saatlerinde çıkıp geliverdin aklıma... Sen de olmasan, Nefes alacak mecalim yok... Olcay Derecik

Aşk aynen yazıldığı gibidir sesli başlar sessiz biter..
Çaresiz kalmışım bağlı bileğim, Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim, Ey benim hevesim, arzum, dileğim, Yaşamak seninle, öl de öleyim

Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın.
Kapımda ayak sesleri Hiç bitmeyen bir sevdaya nöbet tutuyor Fakat bilmezler ki bu adam Sebepsiz dışarı çıkmıyor.
Bir kadın güzel olduğu için sevilmez... Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklı ve özeldir


Sana geliyorum mevsimlerin koynundan. Bir elimde umutların, Bir elimde yüreğim, Gülüşlerine geliyorum yaralı ırmakları aşarak. Bu yolculuğun sonunda; Ya yıldızları dolduracağım saçlarına, Ya da aydınlıkları bırakacağım karanlıklarına.


Güneş için aydınIatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne işe, Benim için de seni sevmek aynısı…


Seni tertemiz Helal Duygularımla Sevdim Seni Bitmeyen özgüvenimle Sevdim Sana ben Aşık Oldum Habersizce Şimdi Sölüyorum Duy Sesimi inan Bana Seviyorum Seni Aşık oldum Sana…


Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün..



Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğinTekkede , manastırda eremezsinBir kez gerçekten sevdin mi dünyadaCennetin cehennemin üstündesin Ömer Hayyam

Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.
Çarpsan karasevdayı en azından yüzbinle.. Nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle.. Kaç defa çıkıp gittim buralardan yeminle.. Ama her defasında geri döndüm SENİNLE..


Dağın uykusuna, kuşun gözüne, Sabahın sesine, taşıdım seni. Kerem’in yaralı, ince dizine, Irmağın yasına taşıdım seni. Canın içinden, canımı duyan, Canımın içine taşıdım seni.(Ülkü Tamer)


Bir ömrün en ıssız yerindeydim, sonra birden sen geldin. Geldin ve bildiğim her şeyi değiştirdin. İçinde umut olan bir yolculuğun başlangıcıydın benim için ve seninle sanki yeniden dünyaya geldim.



Günün her anında sen varsın yanımdaSenin gülen yüzün,parıldayan gözlerinDudaklarından her süzülen kelimeBeni benden alır götürür başka yere


Elini tutup,gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım Son Aşkım sen olur musun?


Bir kadının dudaklarında değildir aşk.Bedeninde hiç değildir.Aşk, kadının göz kapaklarındadır.Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı.Özdemir Asaf


Tahir olmak da ayıp değil, Zühre olmak da, Hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir’le Zühre olabilmekte, Yani yürekte..



Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim SHAKESPEARE
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın (Abdurrahim Karakoç)



sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok

Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim


Her şeyin sonrası, evveli sensin
Gönlümün biricik emeli sensin
İnan ki çökerim çekemem dersen
Çünkü canevimin temeli sensin
Cemal Safi


istisna bir yara gibi kal bende... hayra yorulan düşlerim ol. böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.



Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde.(Özdemir ASAF)


GozIerin gozIerimin onunde perde oIdu Nereye baksam seni goruyorum DiIimde senin adini sayikIiyorum Sonsuz askim sen oIur musun?


BELKİ BİRGÜN DUYARSIN DİYE Bu nasıl sevgi böyle? Bu nasıl tutku? Bu nasıl özlem? Ne zaman gözlerini görsem Bir çoğalıyorum, bir eksiliyorum


Ben seni bir okyanusun derinliginde buldum da sevdim Parlak bir inciydin benim için Paha biçilmez bir inci Ben seni soguk ve yagmurlu bir günde Seni düsünürken gülüsündeki sicakligin içime dolup da Beni sardigi bir anda sevdim Seni sadece selvi boyun,siyah saçlarin yada kara gözlerin Güzel bir yüzün var diye degil Fikirlerinle,konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle sevdim Ben seni derinden ve hissederek sevdim




Aşka dair ne varsa yaşadım gönlümde Seni düşünerek ağladım tüm gece Yine de pişman değil bu gönül sevdiğine
Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Asıl Şimdi Başlıyor


Benden nefret edenlerle meşgul olacak vaktim yok çünkü ben bana değer verenleri sevmekle meşgulum




Sen bana ışık ver yeterBende filiz çok..Köklerim içimde gizlidirGelen giden, açan soran, bere budak yokBir şiir istersin“içinde benzetmeler” olanKusura bakma sevgilimHeybemde sana benzeyecek kadarGüzel birşey yok






Son nefesimde sen derken Yanimda oIur musun? Yazdigim en guzeI ask siirinin kahramani CANIM sen oIur musun?



Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek/hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..


ve eğer gerçekten seveceksen birgün,sadece soyadını değil, bütün bir ömrünü vereceksin sevdiğin kadına..


Ah o mavi gözlerin yok muBaktı mıİnsanı derinlere daldıranBana bir kez gözlerinle gülsen çok muSendin gözlerinle beni kandıran


Öyle Bir Sevki Beni Ben Bİle Kıskanayım Kendimi


Aşk bu yağmur dayanmaz bu bahara
Bulutlar ince ve narindir
ve bulutlar tanır sevgiliyi
döker mercan kuşlarını avuçlarımıza
Ferman Karaçam



Dilimde Aşkının Adı,Ellerimde Elinin Sıcaklığı,Gözlerimde Gözünün Işığı,Seviyorum Seni Gülüm Sensin Aşkımın Fermanı.


Yoksunluktur aşk dediğin! Bir yanın eksik kalır geceler boyu, aldığın nefes yetişmez, sokak çocukları gibi dışarıda üşür yüreğin.gel gönlüme ısıt eni sevdiğim


İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten.Seni Seviyorum Seni Seviyorum Mehmet Yunus Aytek



Aşk dediğin nedir kiTenden bedenden sıyrıkÇocukların içindeYaşadığı bir çığlık Ahmet hamdi tanpınar


Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.




Gök parıldıyorken yıldızlar sönük olabilir mi ? Sen yanımdayken kalbim yavaş çarpabilir mi ? Sevebilmek için seni seviyorum demek gerekir mi ? Tatlı bi bakış her şeyi ortaya dökmez mi ? Güzel bi gülüş seni seviyorum demek değil mi ?


Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için


Benim Sadece sana ihtiyacım var.Sesine Gözlerine Mesajlarına Gülüşlerine


Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek



İLLA BİRİNİ SEVECEKSEN DIŞINI DEĞİL İÇİNİ SEVECEKSİN...GÖRDÜĞÜNÜ HERKES SEVER AMA SEN GÖRMEDİKLERİNİ SEVECEKSİN...SÖZDE DEĞİL ÖZDE AŞK İSTİYORSAN ŞAYET TEN'E DEĞİL,CANA DEĞECEKSİN...






Herkese yetecek kadar sevgim var ama sadece tek bir kişiyi mutluluktan göklere uçuracak ❤kalbim ❤ ️var.
Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin


İçimde Bir Sevgi Var Ta KaIbimde. AnIatıImayacak Kadar Derinde. canım Desem. sevdiğim, SevgiIim, Birtanem Desem Bütün SözIer Yetersiz. Aşkın İçimde Tarifsiz.


Çekmeye raziyim kaprisleriniistersen zincire vur ellerimi ne olur birtanem, anla halimi ben hala deliyim, hala sevdali Selami Şahin


Sen bana bakınca dololardım bir bulut gibi dolardımda yağamazdım sonra eve gider hüngür hüngür ağlardım sonra sakinleşirdim neydi acaba beni ağlatan o an


Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Yunus Emre


Mutluluğu sende bulan senindir Ötesi Misafir



"Aşk” tipi cezaevinde, müebbet hapis yatıyor kalbim!



Seni okadar seviyorumki anlatamam hani çocuk bir çift ayakkabıya sevinirya masumca işte öyle seviyorum seni.Seni Görünce Öyle Rahatlıyorum Öyle Sakinim Öyle Mutluyumki o çocuk vardıya onun bayram sabahı sevinci gibi abartmıyorum insan mutlu olduğunda çocuktur aslında..


Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimdentutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dipakıntılarının peşi sıra gitmek isterdim



Sevdan benim gönlüme düştü. Başını gel göğsüme yasla. Beni artık sen gel kıyasla. Bir başkasıyla olmam asla


Ama ben en çok şeyi en kısa zamanda sana söyledim Yalnız Sana


Hayat karmaşası içinde bir tutam sevgi iyi gelir




Birini seviyorsanız O'nu Allahtan isteyin.Kalpler Allah'ın Elindedir.Hz.Mevlana







Aklına geliyormuyum gün içinde aklının bir köşesinden geçmem yeterli inan.Sen benim aklımdan bir an olsun gitmiyorsun sevgilim.Aklıma geldikçe yüzümü güldürüyorsun.Ben buna aşk diyorum.




Sen kalbimin o kadar derinindesinki,istesende çıkamazsın , istesemde atamam seni oradan.Çok seviyorum seni bil bunu ve unutma sevdiceğim..







Bazen Bir Şarkı Çalar Fakat Sen Binlerce Şey Hissedersin

Bedirha Gökçe Sezan Aksu Düet Şiirli
/>




Hayır! Bu sana son şiirim olmayacak
Ne de son şarkı sözlerim… Asla!
Yazacağım hergün yeniden
Hergün bir öncekinden fazla
ahmet selçuk ilkan




Şimdi Daha İyi Anlıyorumki, Nefes almak değilmiş Yaşamak Ateşlerde Yanmak Gibi Birşey Seni Severken Sensiz Olmak
En koyu mavilikleri avucuna, En içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri usulca kalbine bırakıyorum.
Ağlatsanda yanımda ol gözyaşımı silen sen ol,Mutlulukta benimle ol kahkahalarımız karışsın birbirine,Hayat seninle güzel seninle anlamlı,Gözlerim seninle aydınlık,Kalbim seninle farklı.



Benimle bir ömür Geçermi ki? Dedim Seninle Geçirmeye Ömür Yermi? Dedi İşte Bu Bana Bir ÖMÜR Yetti...Özdemir Asaf



Öyle Biri Varki İlk Görüşte Değil Her Görüşte Aşık Olduğum.


Sevmek karsiliksiz hic bir sey beklemeden en derin bir duyguyla o kisiye baglanmaktir.

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık ,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.Sen Hastalıkta Sağlık Gibisin



Yan yana olursak ben bu dünyayı değiştirebileceğimize inanıyorum. Var mısın dünyaya meydan okumaya ?




Çok dengesizsin, dedi.. Sol tɑrɑfımɑ çok yüklendin ondɑndır, dedim.



Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yas olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!





O yokken “hayır sevmiyorum, unuttum” deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte



Bir kere sevdaya tutulmaya gör;Ateşlere yandığının resmidir.Aşık dediğin, Mecnun misali kör;Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Cahit Sıtkı Tarinci




Hayatı güzelleştirmek senin elinde.Kendi masalını kendin yarat.Her zaman başkahramanı sen ol...





Gel beraber alalım nefesimizi sevdiğim,sensiz boğazımdan geçmiyor.






Dun Gece Sen Uyurken Kızıla Boyadım Denızlerı, Ucurumdan Attım Sessızlıgı, Haber Saldım Ruzgarlara Fısıldasınlar Senı Ne Cok Sevdıgımı Ve Ozledıgımı. "Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret ve asıl, biz biliriz kederi."






Her yerde sevdıığin papatyalar doludu. dudaklarimdan dudaklarim vardı gökyüzune kurduk sofrayi dertlerimizı yildizlara boluştuk lokma lokma. Çok güzel aşkim benim gökyüzünde yıldizim yeryüzünde batan güneşım. Yanliz beni içime doğan gûneşım ol.





Ben onu çıkarsız riyasız menfaatsiz rızan için seviyorum,Allahımkalbine düşür aklına düşür duasına düşür beni







Oysa ben bu gece.Yüreğim elimdeSana bir sırrımıSöyleyecekdim.






Şu mermi içimi
Delmeseydi eğer
Seni alıp
Götürecekdim.



Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm Sen,Bir rüyada saklanan,bir kelebeğin hayalin sahibisin;Ben,Saçımdaki ak kadar beklediğim,Ve söyleyemediğim kadar sevdiğimsin.





Seni seven ben degil K-A-L-B-I-M Seni arayan ben degil E-L-L-E-R-I-M Seni hasret özlemiyle arayan ben degil G-Õ-Z-B-E-B-E-G-I-M Sana dokunmak icin yanan ben degil Y-Ü-R-E-G-I-M






'Benimle yaşlansana.!!Kitap okurum, çay demlerim şiiryazarım sana.Ha birde, her sabah için şükrederim,sonra gözlerine bakar ''aminn''derim. Amin bu günde gördüm seni,bugünde güzel geçecek demekki.Ben herkes gibi deilde, duam gibiseverim seni, kalbimden gönlümdenkopan gizli saklı sözler gibi..Kim duasını sevmeden diler ki.?





Uykusuz Kalsada Gözlerim, Gözlerine Bakmayı Özledim!! Sevgilim






Hayatın en güzel günleri 'daha erken' demekle geçer,sonra 'çok geç' olur.* Flaubert





Gözlerim bir deniz kenarını arıyor karşı köyün ışıklarında.Bir yudum kahve,çokça kahkaha ve sıcacık bir bakış,eriten buz kitlesini ruhumun.Benim evim ,senin kalbinin olduğu yerdir gülüm...





Üstada sormuşlar..aşkla sevda arasındaki fark nedir ?Üstad cevap vermiş:Aşk hevesin bitene kadar,Sevda nefesin yetene kadar..




Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...





Ayışığı gibi girdin yüreğime,Biliyormusun?hiç yabancı değilsin şimdi yüreğimde.Kırk yıllık sevgilim gibi..



Damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde, şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı SEN oldun bunu çok iyi biliyorum..




Aşk sabahlara kadar uyumamak değil aslında.Her sabah uyandığında ,yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına..




Kısa bir mesaj sevenden, sevilene... Sen benim hayatımın anlamı ve nefesim oldun, bir bakışınla nefes aldığımı yeniden hissettim ve ben seninle yaşamayı sevdim, seni çok seviyorum sen benim hayata yeminimsin biriciğim..




Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana...




Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı.




Her gece uyumadan önce en son konuştuğum kişi olmanı seviyorum..




Sen benim türkülerimsin yazılmamış şiirlerim gibi, sen beni şarkılarımsın melodisi duyulmamış gibi, sen benim ilahımsın kalbimin tek sahibi..




Azrailim olur sensizlik götürür beni en karanlık diyarlara, nefesim kesiliyor sen olmayınca yanımda daralıyor yüreğim sensizliğin diyarında, bir hayalin var şuan yanımda sarılırım bana ümit veren sıcaklığına..




Gözlerim hafif ıslak nemli, seni çok seviyorum ne olur affet beni, bırakma beni vurma sensizliğe, sensiz yaşamak haram olur biterim acıların içinde..

Whatsapp Button works on Mobile Device only